logo
Ајде На Одмор
Vila Maria Pontoy

Vila Maria Pontoy

Грција, Касандра, Неа Флогита

2 возрасни
Ноќевање
Сопствен превоз
7 ноќи
Студио 4 кревети
од 99€
Провери Достапност
Џени

Џени

Грција, Касандра, Сивири

2 возрасни
Полупансион
Сопствен превоз
7 ноќи
Соба 4 кревети
од 170€
Провери Достапност
Вила Литца

Вила Литца

Грција, Касандра, Неа Флогита

2 возрасни
Ноќевање
Сопствен превоз
7 ноќи
Апартман 5 кревети
од 140€
Провери Достапност
Вила Ева 2

Вила Ева 2

Грција, Касандра, Неа Флогита

2 возрасни
Ноќевање
Сопствен превоз
7 ноќи
Апартман 4 кревети
од 130€
Провери Достапност
Вила Катерина Лукс

Вила Катерина Лукс

Грција, Касандра, Неа Флогита

2 возрасни
Ноќевање
Сопствен превоз
7 ноќи
Дуплекс 6 кревети
од 250€
Провери Достапност
1
2
3
...
5
0
1
2
1 – 5 од 23 сместувачки објекти