Маркетинг

Ајде на одмор претставува веб-сервис кој ги прикажува туристичките аранжмани на македонските туристички агенции и е посетуван од таргетирана публика т.е. од корисници кои со намера и желба за патување го користат овој веб-сервис, со цел да пронајдат аранжман кој најмногу им одговара на нивните потреби.

Имајќи ваква структура на посетеност, „Ајде на одмор“ е совршено место за рекламирање на сите производи и услуги кои се поврзани со годишните одмори и сите останати патувања.

Подолу се прикажани банер - позициите кои можат да се закупат на „Ајде на одмор“ и цени за истите.

ЦЕНОВНИК:

  • Позиција 1 – 180
  • Позиција 2 – 150
  • Позиција 3 - 120
  • Позиција 4 - 150
  • Takeover банер – 250

Цените се изразени во евра и се однесуваат за закуп на банер позиција во времетраење од 7 дена.

Во цените не е пресметан ДДВ (субјектот не е ДДВ обврзник).

За закуп на банер позиции за подолг временски период следува попуст.

За маркетинг агенции следува 20% попуст.