Најважната работа на којашто треба да се потпрете, се вашите пливачки способности. Не одете на рафтинг доколку не знаете да пливате, бидејќи и покрај тоа што ќе носите соодветна опрема, доколку чамецот се преврти, ќе ве фати паника.
04
мај
Затворете очи и замислете се себеси на некоја убава дестинација. На која локација прво помислувате?
04
мај
Погледнете ги топ 10 хотели според наш вкус, кај јужниот сосед, кои покрај со одличната услуга, привлекуваат и со погледот од кој застанува здивот.
04
мај
Секој треба барем еднаш во својот живот да ја почувствува атмосферата на љубов, среќа, другарување, музика и одлична забава, а сето тоа ќе го најдете во третата сезона на Аква Парк, Пробиштип. :)
04
мај
Тасос е најсеверниот остров на Егејскиот Архипелаг, кој плени со својата убавина уште на прв поглед. Ако сакате убави плажи, прошетки, грчка храна и вино, романтика, забава - ова е вистинското место за вас.
04
мај