Доколку следна дестинација ви е Кина, сконцентрирајте се и прочитајте ги овие фрази за да се разберете со локалните жители кога ќе имате потреба од нешто, а никој нема да ве разбира. :)
04
мај
Спектакуларен од секој аспект, центар на уметноста, отменоста, историјата и убавината. Добро вино, фини печива, убаво кафе, знаменитости на секој ќош... едноставно, не можете а да не го сакате Париз. .
04
мај
Прекрасни улици, многу споменици, паркови, бањи и што ли уште нема да ве воодушеви во ова место?! Будимпешта е поделен на два дела, Будим и Пешта, а нив ги дели реката Дунав. Будим е помирен, позелен и традиционално поромантичен дел од градот, додека Пешта е поекстравагантен.
04
мај
Носењето соодветен костим за капење според обликот на вашето тело, може да направи огромна разлика во начинот на којшто изгледате. За да се чувствувате секси, одберете костим кој најдобро ќе му прилега на вашето тело.
04
мај
Белиот песок и бистрата светлосина вода во која можете да се огледате, во комбинација со неверојатните карпи кои ги создала природата, се и повеќе од доволни причини за нејзината популарност.
04
мај