Самата специфичност и убавина на градот заглавен во ренесансата, долгата традиција на настанот, шаренилото од маски и големиот број туристи, го прават овој настан фантастично доживување.
04
мај
Хотелот „ Premier Luxury Mountain Resort“ е луксузен и нов хотел со пет ѕвезди, сместен во ски-центарот Банско, во подножјето на величествената Пирин планина и еден од најдобрите зимски центри за скијање, сноубординг и релаксација во Европа.
04
мај
Ахх Венеција, омилената дестинација за романтичарите со векови! Овој град е познат по своите канали, гондоли и разнобојност.
04
мај
Покрај тоа што градот изобилува со многу атракции, локации и споменици и прекрасна храна, добронамерните и пријатни жители му даваат душа на градот. Карактеристичните згради и интимноста на улиците, каналите и плоштадите создаваат пријатна атмосфера за посетителите.
04
мај
Доколку следна дестинација ви е Франција, сконцентрирајте се и прочитајте ги овие фрази за да се разберете со локалните жители кога ќе имате потреба од нешто, а никој нема да ве разбира. :)
04
мај