Во овој хотел има од с? по нешто за секој посетител: базени, мал воден парк, спа-центар, добра селекција од алкохолни и безалкохолни пијалаци кои се служат во текот на денот и ноќта, како и сладолед наменет за најмалите, но и за повозрасните.
04
мај
Родното место на божицата Афродита остава без здив поради убавината на плажите, кристално чистата и солена морска вода, топлото добредојде од страна на жителите, опуштената атмосфера...
04
мај
Доколку штетата е веќе направена, веднаш помогнете ѝ на кожата да заздрави со следниве домашни рецепти за изгореници.\r\n\r\n
04
мај
Сакате остатокот од летово да го искористите за да отидете на некоја романтична дестинација заедно со вашиот партнер?
04
мај
Благодарение на тропската клима и пријатна температура, туристите со задоволство уживаат на белите песочни плажи, кои ги заплискува тиркизното море.
04
мај