Овие неверојатни „разбранувани“ фотографии се направени од фотографите Nick Selway и CJ Kale. Тие се позиционирале со апаратите во раскошните хавајски води...
04
мај
Луксузниот хотел „Maxx Royal Golf“ во Белек, Турција е отворен во мај 2011 година. За изградбата на гламурозниот хотел воопшто не е штедено, а тоа го говори и неговиот совршен изглед и услугите кои тој ги нуди.
04
мај
Мислевте дека летниот одмор е само луксуз за кој мораат да се потрошат многу пари?
04
мај
Санторини е еден од 10 најромантични дестинации во светот. Тој претставува симбол на грчкиот туризам, препознатлив по куќичките од бел камен со сини кровови.
04
мај
Располагајќи со неограничен начин на забава, овој комплекс е соодветен за сите возрасти. Тој зафаќа површина од 160.000 метри квадратни, од кои 1.600 метри квадратни ѝ припаѓаат на плажата која е во сопственост на хотелот.
04
мај