Парга е горд сопственик на најчистите и најзачуваните плажи во цела Грција и располага со одлична традиционална храна од медитеранската кујна. Оние кои имаат желба за истражување и разгледување, жедта ќе си ја задоволат овде, каде има многу историски градби и антички мистични места.
04
мај
Албена е распослана во непосредна близина на шумите во природниот резерват Балтата. Прекрасниот пејзаж и чудесната плажа, им овозможуваат на посетителите да поминат совршено релаксиран одмор.
04
мај
Доколку ве интересираат уметноста, културата, вкусната храна, егзотичните пијалаци, веселата музика, шопингот, фудбалот или забавата, бидете сигурни дека овој град нема воопшто да ве разочара.
04
мај
Грција располага со восхитувачка природна убавина, но во светот најмногу е позната по плажите, на кои ниеден турист не останал рамнодушен.
04
мај
Силното сонце, ладната вода, поинаквата клима, инсектите, храната и голем број други причинители можат да ни го нарушат здравјето, па одморот одненадеж да ни се претвори во кошмар.Затоа, подгответе ја вашата мала аптека за на одмор.
04
мај