Туристичка агенција Нехар Травел

Туристичка лиценца - А

Основана во 1993

За агенцијата

Т.А. НЕХАР ТРАВЕЛ е основана во октомври 1993 година на темели на професионалното работење во Т.А. ПУТНИК Југославија од 1978 година. Сите дестинации се традиционални со години со внимателно одбрани хотели и квалитет на услугата, значи исклучиво професионална работа со врвен туризам. Сите аражмани се внимателно изработени, дестинациите и објектите се посетени од тимот на НЕХАР ТРАВЕЛ и направена е понуда која може да ги задоволи интересите на секого со богата програма на екскурзии и многу забава. Нашето мото е: ВАШЕТО ЗАДОВОЛСТВО Е НАША ОБВРСКА!!! Успешноста е во едноставноста и оригиналноста.


Редовни активности: aвионски билети за цел свет, туристички патувања, апсолвентски екскурзии, деловни, фамилијарни и свадбени патувања, конгреси, летувања и зимувања во Македонија и странство, aвтобуски билети за цела Европа, хотелски резервации за инвидуални патувања, Рент-а-кар со сопствени возила, изнајмување на минибуси...

Работно време

Понеделник-Петок: 9:00 до 19:00

Сабота: 9:00 до 13:00

Веб-сајт
Контакт
Телефон:
02/3131-045
Факс:
02/3117-688
Адреса

ул. “Даме Груев” блок бр.5, Градски ѕид, Скопје