Туристичка агенција Atlantic

Туристичка лиценца - A

Основана во 2000

За агенцијата

Нашата Компанија е формирана 8ми ноември 2000 година со седиште во Штип. Уште од почетокот на своето постоење Aтлантик е лиценцирана агенција за вршење на туристички дејности со лиценца А. Т.A „Атлантик“ е една од основачите и воедно членка на СКТМ – Стопанска Комора за туризам на Р.Македонија. Филозофија Уште од 1992 год. кога за прв пат започна со работа во туризмот за г-ѓа Мирка Кузмановска, единствениот мотив за проширување на туристичките дестинации беа задоволните клиенти. До ден денес неуморно со целиот наш тим се трудиме да ги задоволиме потребите на потенцијалните туристи и нашата професионалност да биде секогаш на повисоко ниво. Цел Наша цел е квалитетно и правилно изведување на туристичките аранжмани, посета на интересни дестинации, запознавање на туристите со културата на народите од другите држави и професионалниот однос кон клиентите и деловните партнери во Македонија и Европа.

Работно време

Понеделник-Петок: 9:00 до 19:30

Сабота: 9:00 до 15:00

Веб-сајт
Контакт
Телефон:
032/397-623; 02/3120-333
Факс:
032/394-438; 02/3120-313
Адреса

Ванчо Прке блок Д2, локал 1, 2000 Штип; Бул. Св.Климент Охридски 45, 1000 Скопје