Туристичка агенција Мергими Травел

Туристичка лиценца -

Основана во 1993

За агенцијата

Мергими Травел & Турс е создаден за да гo олесни начинот за резервација на одмор. Со високо професионализиран стаф и значително искуство во областа на туризмот, Мергими Травел & Турс ви нуди одмори во текот на цела година. 
 

За нас 


Основана во 1993 година за една цел, печалбарите да се чувствуваат поблиску до татковината. Како една од водечките туристички агенции во регионот, работејќи од почеток под мотото "Fly with a smile" - "Патувај со насмевка" успеа да создаде задоволни клиенти не само во земјава туку и во светот.

 

Нашите услуги:

 

Хотели за цел свет

Авионски карти со чартел летови и интернационални летови за цел свет

Летни одмори, Зимски одмори

Карти за Траект, Крстарења, Одмори Крстарења

Културни програми

Автобус за Европа

Работно време

Понеделник-Петок: 9:00 до 18:00

Сабота: 9:00 до 15:00

Веб-сајт
Контакт
Телефон:
046/786-989
Адреса

Маршал Тито бр. 1, Безистен 6330, Струга