Туристичка агенција Тропикал

Туристичка лиценца - А

Основана во 2011

За агенцијата

Т.А. Тропикал е A -лиценциран тур оператор/туристичка агенција од Скопје, Република Македонија, која започна со работа на почетокот на 2011 година. Наша примарна цел е подобрување на нашата туристичка понуда и услуги по достапни цени, професионализам и пријателски однос кон клиентите. Нашиот тим секогаш ќе се труди Вашиот сон да стане реалност.

Работно време

Понеделник-Петок: 9:00 до 16:30

Сабота: 10:00 до 13:30

Веб-сајт
Контакт
Телефон:
02/3231-055
Факс:
02/3231-055
Адреса

ул. Народен Фронт број 19a, Т.Ц. Беверли Хилс, локал 33, прв кат, Скопје