Туристичка агенција Меридијан

Туристичка лиценца -

Основана во 1993

Работно време

Понеделник-Петок: 9:00 до 18:00

Сабота: 9:00 до 14:00

Контакт
Телефон:
045/ 222-166
Факс:
045/223-266
Адреса

Булевар Ослободување лок. 8 , 6250 Кичево