Туристичка агенција Камелија Травел

Туристичка лиценца - А

Основана во 1990

За агенцијата

Од 1990 година нашата агенција успешно работи на полето на туризмот во Македонија и во другите земји во Европа,Африка и Азија.


Носечки активности на агенцијата се:

• Организирање на научни семинари и симпозиуни во и надвор од државата
• Организирање аранжмани за сите културни манифестации во и надвор од државата
• Организирање на индивидуални аранжмани за подеинци или фамилии во зависност од нивните потреби и барања: едукативни, бањски, меден месец, одмор и сл.

Агенцијата располага со мини автобуси за мали и големи групи,исто така располага и со високо туристички автобуси,менаџира при резервација на авионски,автобуски и возни билети 


Контакт јазик:

Македонски, Англиски, Српски, Хрватски, Чешки, Албански, Бугарски,Унгарски и Руски.

Работно време

Понеделник-Петок: 9:00 до 19:00

Сабота: 9:00 до 15:00

Контакт
Телефон:
02/3162-916
Факс:
02/3232-916
Адреса

бул. Кочо Рацин бр. 20