Туристичка агенција ПЕТ

Туристичка лиценца - А

За агенцијата

Години наназад, тимот на туристичка агенција Пет има една цел и задача: да им ги открие на своите клиенти сите скриени убавини на понудените дестинации, сите возбудливи авантури на сите незаборавни аранжмани – скриената страна на овој убав свет. Со нас ќе ги откриете добро чуваните тајни на многу места – нештата од кои се сочинети најбавите сеќавања. Дојдете со нас и ние ќе ви ја откриеме најубавата, најпосакуваната, најспоменуваната петта страна на светот.

Работно време

Понеделник-Петок: 8:00 до 20:00

Сабота: 9:00 до 15:00

Веб-сајт
Контакт
Телефон:
02/3222-201
Факс:
02/3116 432
Адреса

ул. Никола Вапцаров бр.12, Скопје