Туристичка агенција Оскар Травел Сервис

Туристичка лиценца - А

Основана во 1995

За агенцијата

Туристичката агенција e основана во 1995 година од Г-дин. Мате Бошкоски, кој и претходно имал долгогодишно искуство во туристичкото работење во реномирани туристички агенции. Во дејноста на Оскар Травел Сервис опфатен е комлетен туристички сервис со широка лепеза на услуги како што се: летувања, зимувања, авионски билети, конгреси, семинари, екскурзии, саеми, спортски настани и други услуги. Долгогодишното искуство во туристичкото работење како и ентузијазмот кај сите вработени ќе придонесат Вашето патување/одмор да биде токму како што сте го замислиле.


Контактирајте не и ние ќе Ви ги реализираме соништата. Особено ќе ни причинува задоволство ако Вие ни го доверите Вашето патување/одмор во наши раце, за чие реализирање ќе се потрудиме да биде изведено со највисок квалитет. По вашиот избор на услугата и понатаму остануваме со Вас, нудејќи Ви ги сите потребни информации и помош, како пред, така и за време на услугата. Ние сме тука да ви помогнеме при планирањето на Вашето патување. Благодарение на достапноста на доверливите и потврдени информации би сакале да ви обезбедиме комплетно задоволство во патувањето, бидејќи Задоволството во патувањето има име: ОСКАР ТРАВЕЛ СЕРВИС.

Работно време

Понеделник-Петок: 9:00 до 20:00

Сабота: 9:00 до 14:00

Веб-сајт
Контакт
Телефон:
02/3134-090; 02/ 3122-084
Адреса

Бул. Гоце Делчев 6, /НУБ Св. Климент Охридски