Туристичка агенција Ноа Турс

Туристичка лиценца - A

Основана во 2010

За агенцијата

Почитувани клиенти и драги колеги, Нашата цел е да понудиме свежина и разноликост во светот на патувањата. дестинациите, цените и настаните понудени од нашата агенција доминираат со нивната егзотичност, поволност, професионалност, сигурност и грижа за нашите ценети клиенти. Аранжманите понудени од туристичката агенција НОА ТУРС се грижливо одбрани со цел да ги задоволат критериумите на нашите клиенти. Дозволете ни да се грижиме за Вашето слободно време и уживајте во патувањето со нас.


Ноа Турс ви ги нуди следните услуги: туристички аранжмани, авионски билети за сите светски и европски дестинации, автобуски билети за цела Европа, сите видови на патнички осигурувања, индивидуални патувања - комплетна организација, групни патувања - апсолвентски патувања, организација на семинари, конгреси, посета на саеми, летување и зимување во Македонија Рент - а - кар... 

 

Работно време

Понеделник-Петок: 9:00 до 20:00

Сабота: 10:00 до 15:00

Веб-сајт
Контакт
Телефон:
02/3077-957
Адреса

Ул. Васил Главинов Бр. 3 Скопје